Pop Up Kunstcafé PUK!

Pop up Kunstcafé Puk exposeert voor ST. ALS

( Gekozen door teamcaptain: Culturele activiteit organiseren )

van totaal € 500 (75%)

Wij, Wilma Wassing en Jessica Lelieveld zijn beeldend kunstenaars.Daarnaast werken we beiden in een Praktijk/ Atelier met mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel. Onlangs verloren wij een vriendin in de kunst aan ALS. We hadden juist met haar afgesproken dat zij zou exposeren in ons Pop up Kunstcafé. Speciaal open tijdens de landelijke Open Monumenten Dagen. We hebben meegemaakt dat ze zolang mogelijk plezier en kracht wilde halen uit het creëren van prachtige beelden van steen, brons en hout . Ze heeft deze houvast tot op het bijna allerlaatst gehad. Het was intens verdrietig te moeten zien dat ze het uiteindelijk moest loslaten

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 325 29-09-2019 | 19:43 Onlangs is een kunst-vriendin overleden aan ALS. In het weekend van 14 en 15 september hebben tijdens het Pop Up Kunstcafé in Norg, de deelnemende kunstenaars , de helft van hun stageld gedoneerd aan ALS. Deze 325,00 maak ik over namens deze groep exposerende kunstenaars.
€ 50 06-09-2019 | 18:41